Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (2.60 secunde)
Cutean a semnat ordinele prin care se faceau platile pentru "Club 22" dupa data de 20 decembrie 2004, cand acesta parasise deja postul asigurat de guvernarea PSD.
De altfel, ideea structurii unice de comanda in Ministerul de Interne a aparut inca din guvernarea PSD, dar nu s-a mai ajuns la punerea sa in practica.
E foarte greu sa primesc sprijin din partea celor de la PNTCD, in conditiile in care guvernarea este de la PD-L.
"PSD isi asuma guvernarea serios, iar cea mai buna dovada este ca PSD a propus in discutie un plan de masuri pentru iesirea din criza.
La fel de nemultumit de guvernarea actuala s-a aratat si consilierul local Victor Manea, care a evidentiat incapacitatea PSD-PDL de a guverna, desi sunt mai multi bani ca in 2007.
Dar el ataca guvernarea din care e parte. Nu sunt de acord ca se comporta la cinci minute de la sedinta coalitiei ca si cum ar fi in opozitie.
"Noi ne-am asumat guvernarea, suntem solidari cu PD-L la guvernare. Nu suntem solidari cu indeplinirea unor deziderate prezidentiale", a declarat Dragnea.
Candidatul liberal a criticat guvernarea PSD-PDL care a indatorat fiecare tanar cu 2000 de euro. "Romania nu e doar prost guvernata.
Astfel, "AIE va putea ancheta modul in care guvernarea comunista a utilizat resursele administrative si presiunile la adresa mediului de afaceri".
"Criza va fi mai lunga sau mai scurta, mai profunda sau ceva mai atenuata, in functie de raspunsul pe care guvernarea Romaniei il va aduce acestei probleme.
De regula, in momente grele cel ce-si asuma guvernarea, risca. Risca sa piarda. Din acest punct de vedere, opozitia noastra avea acest tip de ratiune:
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L:
Mai greu decat cei multi, ale caror voturi fac si desfac in Romania destinele unor politicieni care uita de multe ori ca guvernarea ar trebui sa insemne mai mult decat un joc de sah.
Exista sanse mari ca in premiera in ultimii 20 de ani o motiune de cenzura sa reuseasca, acest lucru va conduce in mod cert la noi intrebari cu privire la majoritatea viitoare si la guvernarea viitoare.
a daramat guvernarea printr-o motiune de cenzura", scrie si Der Spiegel, care explica faptul ca premierului Boc i s-a reprosat ca fotoliile ministeriale interimare au fost ocupate ilegal in urma destramarii coalitiei.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel.
Optiunea primarului pentru functia de premier Klaus Johannis a declarat ca va aduce in discutie prelungirea perioadei in care ar trebui sa opteze intre functia de premier si cea de primar, prevedere pentru care nu ar fi necesara modificarea legii si care reprezinta "o cale onorabila de iesire" daca guvernarea PSD-PNL nu functioneaza.
Liderul PNL a precizat ca BPC l-a mandatat, in calitate de presedinte, sa conduca toate discutiile politice pe care liberalii le vor avea in perioada urmatoare cu fortele politice si fortele societatii civile pentru cautarea celor mai bune solutii pentru guvernarea Romaniei.
Ungurii cer mai mult decat vrea PD-L sa dea, iar un baron portocaliu, Cezar Preda, nu e de acord ca UDMR sa primeasca portofoliul Culturii si Cultelor. • Tele-guvernarea merge mai departe, si rezultatele se vad.'
In acest context, Adriean Videanu preia ideea si sustine ca guvernarea de dreapta este o optiune care il mobilizeaza. Dar, oare, ce se ascunde sub aceasta formula aparent ideologica?
google-analytics.com